lauantai 9. maaliskuuta 2013

Totuus

Eilen oli puntari ja mittojen otto päivä. Suhtauduin koko hommaan varauksella. Olen aiemminkin kirjoitellut viime aikojen haasteista ja fiiliksistä, joten tämä oli odotettavissa. Totuus on, ettei helmikuun aikana oli tapahtunut juuri mitään. Paino oli 8.2 69,6 kg, josta sain painon pienimmilleen 68,9 kg viikko sen jälkeen. Nyt paino on tasan 69 kg. Todella turhauttavaa! Olen tehnyt töitä ja lipsunut väliin, joten tämä hyvä muistutus itselleni ettei kannata. Se on tehtävä vain töitä jos haluaa tuloksia. Alla postailinkin jo hyvän syyn projektilleni vaikka elämäntapaa haetaan niin tämä hyvä motivaattori itselleni. Haluan Aion saavuttaa tavoitteeni tuohon päivään mennessä. Aikaakin on.

Jos jotain positiivista haen mitoista niin vaikuttaa siltä, että kutistuminen kiinteytyminen on onnistunut keskivartalon ja käsivarsien tienoolla. Ilmeisesti liikunta on purrut. Hyvä näin!

Mitat siis painolla 69 kg (BMI 25). Edelliset otettu painolla 69,7 (muutos kuukaudessa -700 g).
Suluissa vanhat ja muutos.

vasen reisi 62 cm (62 cm, muutos 0 cm)
oikea reisi 61 cm (61 cm, muutos 0 cm)
peppu 101 cm (102 cm, muutos -1 cm)
lantio leveimmästä kohdasta 93 cm (96 cm, muutos -3 cm)
vyötärö kapeimmasta kohdasta 82 cm (85 cm, muutos -3 cm)
pohkeet 39 cm (39 cm, muutos 0 cm)
allit 29 cm (31 cm, muutos -2 cm)

Kuva lainattu Pinterest.com

Matkaa normaalipainoon 1 kg
Matkaa tavoitteeseen 9 kg
Seuraava punnitus perjantai 16.3.

2 kommenttia:

  1. Täälä myös hyvin samat tulokset, +200g edelliseen viikkoon, mutta myöskin joku lievä tauti päällä joten en ole tohtinut juurikaan treenailla. Mutta periksi ei anneta, ja hitaasti hyvä tulee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi sielläkin :( Onneksi kuitenkin puhutaan nyt grammoista eikä kiloista. Ja kipeänä ei kyllä saakaan treenailla, joten paras odotella toipumista. Periksi ei todella anneta ;)

      Poista

Kiva kun jätät kommenttia :)